Deluxe behandlinger

Deluxe behandlinger Litt mer av alt det gode

Vil du deg selv det lille ekstra, som du synes du fortjener? Her viser vi deg utvalget av eksklusive deluxe behandlinger. Kanskje er det ikke nødvendige behandlinger, men kanskje er det noe du ikke bør være uten.

Deluxe behandlinger er for til for deg. Det er tradisjonelle behandlinger krydret med overflod, som vil gi deg ro i sinnet og virke avstressende, så du igjen kan bli klar til den travle hverdagen. I kategorien deluxebehandlinger finner du alle typer av behandlinger fra topp til tå, alt fra ansiktsbehandlinger til en herlig tur hos frisøren. Deluxe går ut på att uansett hvilken behandling du velger er det fokusert at opplevelsen skal være noe ut over det vanlige. Du kommer ikke finne raske 20 minutters behandlinger hos frisøren her. Nei, hårvasken skal sluttes med behagelig massasje i hodebunnen og kanskje det til med skal foregå i en massasjestol. Det skal bli løsnet opp for alle spenninger i kroppen, og ganen skal også skjemt med kaffe og godteri.

Når du legger deg ned på massasjebriksen er det ikke bare musklene som skal ha lindring, men også høresansen skal stimuleres med avslappende musikk. Nesen skal merke duftene fra eksklusive og aromatiske oljer. Imens blir kroppen og hele dit velbefinnende sørget om gjennom massasjen. Det skal alt være litt mer deilig. Litt mer ekstra enn det vanlige. Det skal få kroppen til å gå i dvale og du skal nyte deg selv i en time eller to uten att tenke på noe annet end ren avslapning.

Verden skal dreie rundt om deg når det handler om deluxebehandlinger

Deluxebehandlingene gir følelsen av att du er sentrum, og att det handler om deg. Det finnes masse av valg og muligheter, så det er sikkert att du kan finne fram til en helt fantastisk opplevelse der du kan føle, att der bliver sørget helt spesielt for deg og dine behov.
Alt du skal gjøre er att sette deg tilbake og nyte øyeblikket. Alle behandlingene foregår i flotte og avslappende omgivelser, hvor det blir tatt hånd om hver eneste detalj. Både de detaljene som påvirker øynene, hørelsen, følesansen, smakssansen og luktesansen. Det er derfor ikke noe mer herlig enn å tillate seg selv en deluxebehandling når du merker att du har hatt travelt, merket att humøret har været negativt eller att du rett enkelt bare trenger til ett par timer der du kan stenge resten av verden ut. Nå skal det handle om deg, og du skal ha det beste og få en behagelig opplevelse, samle ny energi opp som kan gi deg det nødvendige overskudd til hverdagen.