Kroppsbehandlinger

Kroppsbehandlinger finnes i mange varianter.

Massasje, pedicure, manicure, fotpleie og spa-opphold. Lista over kroppsbehandlinger er lang. Her på siden kan du lese mer om hvilke tilbud du finner rundt om i landet.

Kroppsbehandlinger er ett abstrakt begrep og dekker over alle mulige behandlinger som felles er bra for kroppen. For eksempel kan du gjøre deg selv godt med en forløsende kroppsmassasje. Utbudet er stort og effekten er likeså. Det kan for eksempel være en dypgående helkroppsmassasje, som løser opp for spente muskler. Det er skjønt både for kropp og sjel att tillate seg disse behandlinger. Ikke bare er det bra for å lindre spenninger og stramninger i kroppen som oppstår etter både hardt fysisk arbeid, men også stille og passivt kontorarbeid foran en dator, så kan det også gjøre godt for sinnet ditt, da du gir deg lov til å slappe av i den time, som en massasje oftest varer.

Alt etter hvor luksuriøst man ønsker massasjen skal være, kan man til- og fravelge ekstra muligheter. Man kan for eksempel velge att få massasjen som en del av en velvære opplevelse. Her får man ikke bare massasje, men hele opplevelsen blir krydret med ekstra godt. Det kan for eksempel være att slutte med ett spa etter massasjen eller att velge andre typer av massasje. En veldig populær type er hot stone massasje, som blir utført av spesielle oppvarmete lavasten. Det kan også bare gjøres så enkelt som att kroppen blir smurt inn i spesielt lekre og duftende massasjeoljer etter behandlingen.

Man kan også velge bestemte deler av kroppen som man ønsker å gi massasje. De som jobber i butikk eller som sykepleierske står opp det meste av dagen, og de kan trenge til å skjemme bort føttene sine. Her kan det tilbys å få en deilig forløsende massasje og på samme tid kan føtterne få ekstra behandling mot hard hud, og hvorfor ikke avslutte hele behandlingen med en fin pedicure til dine glade, avslappete føtter?
For andre kan det være hendene som er spesielt utsatt i hverdagen og trenger til ekstra pleie. Hender blir daglig utsatt for mange handvask og er generelt ett utsatt sted på kroppen. Kanskje ønsker man bare att vise fram sine ekstra fine hender i hverdagen, eller det er kanskje tid til å få hendene gjort fine innen ett bryllup?
Det kan også være ansiktet som skal renses og pleies eller bena som skal vokses for uønsket hår. Listen over kroppsbehandlinger er som sagt lang. Her på siden kan du surfe rundt og finne akkurat den behandling du trenger uansett hvor i landet du bor.