Laser behandling

Angrer du en tatovering, trenger øyelokket til ett løft eller er du irritert over strekkmerkene etter en fødsel, da er det hjelp å få på landets klinikker, som tilbyr behandling med laser. Finn klinikker her på siden. Laser behandling kan brukes mot mange ting. Er for eksempel huden i ansiktet begynt å henge tungt, da kan en laser behandling ordne opp på noe av det. Laseren behandler den gamle hud og stammer opp den så det blir mindre rynker. Det kan også være en tatovering man ikke lengre finner anstendig. Her på siden finner du behandlere, der kan ta bort ekskjærestens sitt navn på rumpa eller bare en tatovering, som du kanskje ikke lengre synes er fin til deg. Det tar typisk fem til ti behandlinger å ta bort en tatovering fullkommen. Men det er selvfølgelig avhengig av størrelsen og fargevalget på tatoveringen, som avgjør hvor mange behandlinger der må til.

Generelt for alle laser behandlinger må man vite, att det kan virke plagsomt for huden under behandlingen. Strålen fra laseren varmer opp huden, hvilket også betyr att huden kan være plaget og rød etter behandlingen, og derfor er det viktig att unngå å være ute i sola for mye dagene etter behandlingen.

Arr og akne er også på listen over ting, som laser kan behandle. Ett arr eller restene fra kviser i huden kan være en daglig belastning da det er noe vi blir minnet om hver gang vi ser oss selv i speilet. Med laser stimuleres huden til å produsere nye støttevev og på den måten fornyer huden seg og arr vil bli minsket mens att huden vil føles mykere og mer glatt.

Drømmer du om å bli politibetjent, men er synet for dårligt? Er styrken i brillene bare gått opp? Eller har du ett fysisk arbeid hvor brillene sjenerer, og ikke kan bruke kontaktlinser, da kan en laserbehandling være løsningen. Laser kan hjelpe deg tilbake til ett normalt syn, så du kan utfylle kravene til opptakelsen som politimann eller slutte bruke briller og kontaktlinser og igjen føle friheten til å se uten å bruke hjelpemidler.

Uansett hva man ønsker behandlet med laser, finnes det ulike metoder som blir brukt. Det er også forskjellige klinikker der utfører behandlingene, etter som det nødvendige antall av behandlinger varierer. Tilbudet av laserbehandling, hvilke ting behandlingen kan hjelpe med og hvor i landet du finner klinikker, der behandler med laser kan de se her på siden, hvor du også kan finne ut priser på den behandling, du ønsker.