Manicure

Manicure for dine henders skyld

Myke og velpleide hender skaper ett bra inntrykk. De fleste har prøvd å gi hand til en, hvor den andens hand føltes som ru sandpapir, og tenkt att disse hendene måtte ha bruk for en kjærlig ’’hand’’. Her på siden kan du lese mer om hvilke muligheter innom håndpleie og manicure der finnes i landet.

For vakre hender er pleie alfa og omega. Manicure betyr skjønnhetspleie og handler om å pleie og behandle hendene, neglene og typisk slutte av med en fin neglelakk. Det finnes utrolig mange varianter av manicure, men den mest kjente er da den franske manicuren. Neglene trenger en vis lengde for å gjennomføre denne manicuren korrekt, og neglene blir dekorert sådan att den ytterste hvite del av neglen blir ekstra hvit og tydelig. Resten av neglen får en gjennomsiktig eller svak rosa lakk, og resultatet blir en flott og anstendig hand, der fingrene kommer til å se ut lengre, slankere og mer feminine. De seneste årene har dekoreringen av neglene utviklet seg mye. Det finnes så mange måter å dekorere neglene sine på. Det er bare fantasien som setter grenser når det handler om å pynte neglene sine. Negleteknikkene er svært kreative, så det er lett å få fram ett personlig look til hendene sine. På samme måte er det også mange muligheter når det gjelder att dekorere neglene sine og pynte dem med sin personlighet.

Det er selvfølgelig også muligt å velge noe mer enkelt.

Velpleide hender og negler kan også skje ved å få neglene filet i en pen form, pleie neglerøttene og rykke dem på plass. Vil man være ekstra god mot seg selv kan man avslutte en neglebehandling med en handmassasje. Det finnes også den luksuriøse varianten, hvor handen først blir skrubbet fri for døde hudceller og hard hud, og etterpå blir neglene filet til og neglebandene blir behandlet. Dine hender vil elske deg for det! Ikke bare gir manicuren finere hender, men behandlingen gjør også hendene dine attraktive å se på og leddene blir mindre stive. Dine hender avslører deg, og velpleide og vakre hender er det første fysiske inntrykk og kontakt mellom to mennesker. Derfor er det viktig, att du viser ditt beste fram.

Her på siden kan du lese mer om hvilke behandlingssteder i Danmark kan tilby innom pleie av hender og negler. Klinikkenes utvalg av behandlingstyper og priser varierer etter hvor stor eller liten behandling du ønsker, og hvor i landet du vil foreta behandlingen.