Massasje gjør så utrolig godt

Har du jobbet litt for mye og er kroppen din trøtt og brukt? Trenger du bare til att skjemme deg selv med avslapning? Eller har du kanskje påført deg en skade ved feil arbeidsstilling eller på grunn av idrett, så kan massasje være en bra løsning for deg. Her på siden kan du lese om hvilke tilbud du finner rundt om i hele landet.

Massasje er en måte å påvirke kroppen på gjennom trykk, vri og strekk. Det finnes ulike former for massasje. Det finnes den mer luksuriøse som man typisk bruker på wellness-klinikker for velvære helt enkelt; for å være god mot seg selv. Det finnes også den type med mer helbredende funksjon, som kan rette ut problematiske spenninger i kroppen eller hjelpe deg fri fra skader. Selv om massasje er vanlig i Danmark og ’’massør’’ enda er en registrert utdannelse i det danske utdannelsessystem, er massasje en alternativ behandlingsform. Det er likevel akseptert som behandling, og de utdannede massørene er eksaminert i medisin og benevnes også som fysiurgiske massasje terapeuter. De kan også få en autorisasjon fra Sunnhetsministeriet, som gir dem rett til å jobbe som massører. Det er typisk ledd og muskelsmerter som massasjen kan hindre. De bestemte og målrettete trykk og vri på kroppen løser opp for spenninger eller skader, og på den måten er de helbredende.
Når man leter etter en massør i dag er det ofte ikke på grunn av en skade man vil bli kvitt med. Det er mer for den behagelige følelsen som massasjen gir, som gjør att vi booker tid hos en massør.
Når man ligger der på briksen får man en pause der man kan slippe hverdagens mas og travel. I stedet for å tenke stressende tanker blir bortskjemt og servisert under massasjen. Det løser ikke bare opp for spenningene i kroppen, men gir også ny energi til hodet, så man blir klar til å gripe hverdagen igjen og føler seg som ett fornyet menneske. Det trenger ikke engang være hele kroppen som skal ha massasje. Man kan også velge ut områder, som man ønsker ekstra fokus på. Det kan for eksempel være hendene eller føttene der skal ha ekstra omsorg og pleie.

På samme måte kan massasje tilføres til eksklusive fornøyelser som slutten på ett spa-bad eller pleie med ekstra skjønne massasjeoljer. På samme måte finnes det mange flere former for massasje enn den fysiurgiske massasjen. Det finnes blant andre svensk massasje og den kjente thai-massasjen. Her på siden kan du lese mer om hvilke behandlinger de ulike klinikker fordelt over hele landet kan tilby deg.