Neglebehandling

Neglebehandlinger gir hendene nytt liv

Er neglene dine tynne og skjøre? Har du tendens til å bite dem? Eller trenger du egentlig bare til å gi deg selv ett nyt look, så kan en neglebehandling være en bra idé for deg.
Se her på siden hva landets klinikker kan tilby deg.

Geleneglerne er så holdbare, att det er veldig sjeldent de selv faller av

Klinikkene har mange tilbud til hvordan neglene dine kan behandles og på den måte skape ett langt finere og mer elegant utseende for hendene dine. Flotte negler kan samtidig være en smart investering. Ofte er handen og dermed også neglene det første folk merker på, når de hilser på hverandre. Det er også ett gammelt ordspråk som hetter, att handen er vårt visittkort. Det gir altså ett inntrykk av, hvem vi er. Der er masser av muligheter for al verdens utsmykninger av neglene. Hvis man finner det vanskelig å få neglene lange eller om man har flossete negler kan man få påsatt kunstige negler. En av mulighetene er gelenegler. De er opp til seks ganger så sterke som vår egne negler, og derfor er det ett bra valg om man har ødelagte negler eller ofte opplever att neglene knekker. På samme tid er geleneglene mer fleksible og føles ikke unaturlig eller stift på sine negler. De er derfor ett perfekt valg om man ønsker sine egne negler forsterket, da ens egne negler fortsatt vokser under de påsatte negler. Geleneglerne er så holdbare, att det er veldig sjeldent de selv faller av. Faktisk er det meningen de skal slipes bort, når man ikke ønsker dem lengre. Geleen blir pålagt neglen lag på lag, og til sist er resultatet en fin og lang negl.

Akrylnegler er cirka otte ganger så sterke som de naturlige negler. Derfor er de også hardere enn geleneglerne, men også mindre fleksible. Fordelen ved akrylnegler er da att de fremstår mer naturlig på grunn av att de er tynne, men stadig robuste. Akrylnegler kan man selv ta bort med acetone. Motsatt gelenegler er akrylnegler gjort av ett ferdig materiale der settes opp på den naturlige negl.

Mens kunstige negler er brukt på hendene, kan pynt og utsmykning av negler skje på både føttene og hendene. De siste år er det blitt veldig populært att pynte neglene sine i ulike, kreative varianter. Det er bare fantasien som setter grensen, og på den måte kan du skape ditt eget personlige look til dine negler. Typisk pynter man neglene med farger og/eller ulike mønstre. Kunstige negler er selvfølgelig ikke nødvendig for å pynte neglene sine, og det er lett å pynte sine naturlige negler med sten, lakk og mye mer.

Her på siden kan du se hva de forskjellige priser på ett flott og personlig look til dine negler.