Negletekniker

Flotte og anstendige negler

Det finnes ikke noe som ett par vakre og velpleide kvinnehender. Da er det ikke sagt att det er lett å holde hender og negler fine, og er man slem til å bite eller pille i neglene sine blir det selvfølgelig enda mer vanskelig. En lett og enkel måte å få fine og velpleide hender og negler på er att få hjelp fra en negletekniker. Regelmessige besøk til negleteknikeren gir deg skjønne, flotte og anstendige negler. Da trenger du ikke lengre bekymre deg om hendene dine, men bare om att bestille tid hos teknikeren, da skal hun klare resten av arbeidet.

DANEFO – Dansk Negletekniker Forbund

Ønsker du å være helt sikker på att din negletekniker er pålitelig og professjonel skal du se etter om din tekniker er medlem av DANEFO. DANEFO er en bransjeforening der tar seg av interessene til de profesjonelle negleteknikerne. Foreningen har også fokus på att sikre kundene en hundre prosent korrekt og rett utførelse av enhver form for neglebehandling. For deg som kunde er foreningen derfor din sikkerhet for et riktigt valg i en noen ganger ugjennomskuelig bransje. Du kan altså mye lettere finne fram en flink og velkvalifisert negletekniker ved å se etter en som er medlem av DANEFO. Ett medlem av DANEFO bekrefter også en negleteknikers utdannelse.

Hvilke negler passer deg?

Ved siden av valget av rette tekniker skal du også velge hvilken type av negler du vil ha. Utvalget av kunstige negler er stort, og det kan ofte være vanskelig att finne de helt riktige. Vil du ha akryl, gele, plastikk, hvor lange skal neglene bli, vilken farge skal de ha og hvordan skal formen se ut? Dette er bare noen av mange valg innen for kunstige negler. Her hjelper negleteknikeren deg. En bra og profesjonell negletekniker er en der også er flink til å forstå kundens personlighet, og gjennom samtaler om kunden interesser, hobbys, jobb og liknende kan man finne fram til de helt riktige negler. Det handler om å finne en flink, profesjonell og pålitelig tekniker, når det handler om nye og vakre negler til deg.