Oksygenbehandling gagner huden din

Oksygenbehandling gagner huden din

Vil du rask og effektivt ha jevnet ut rynkene dine? Da er en oksygenbehandling det riktige valg for deg. Her på siden kan du se mye me rom muligheterne innfor oksygenbehandlinger og om hvordan de funker.

Oksygenbehandling er kanskje mer kjent under navnet ‘Madonnabehandlingen’, siden superstjernen har brukt nettopp denne metoden til å beholde sin glatte hud og sitt unge utseende.

I dag vet man att en oksygenbehandling eller ett oksygenlift, som det også kalles, har en fordelaktig effekt på huden. Behandlingen jevner ut rynker og løfter huden og gjør den glatt, fast og fyller huden med fukt.

Undersøkelser der man bruker analyse av huden har vist att huden ganske kort tid etter en oksygenbehandling virker flere år yngre enn før behandlingen. Selv om man ser ett bra resultat allerede etter en behandling, så anbefales det att man skal gjenta behandlingene seks gange i en periode over to måneder, og etter er det en god idé att opprettholde den fornyede unge hud cirka annen hver måned. Etter de seks behandlinger er huden løftet så man ser ut ti år yngre.
En av grunnene til att behandlingen er blitt så populær er også att der skjer ett umiddelbart synlig resultat etter første behandling. Dessuten er metoden svært effektiv uten att man gjør gjennomgripende inngrep på kroppen, som det ofte er tilfellet ved for eksempel botox-behandling.

Framgangsmåten for en oksygenbehandling foregår ved att huden først renses eller peeles for att ta bort døde hudceller. Etter dette sprøyter en maskin komprimert ilt på huden. Der skapes ett overtrykk, så oksygen blir presset inn i huden uten at huden tar skade. Det setter i gang blodstrømmingen og føles naturlig, da det alene er en dosis mer oksygen huden blir utsatt for enn hva den til hverdag tilføres. Hyaluronsyre som fyller ut huden etter den komprimerte ilt er blitt tilført er en naturlig del av huden, men mengden av syren minskes med årene. Derfor er det ikke noe unaturlig huden blir tilført under behandlingen, den fylles bare med ett naturlig stoff som gjennom årene har gått bort.
Behandlingen er ikke ubehagelig eller smertefull overhodet. Huden blir blot tilført luft og det føles som man får ett kalt og frisk blås fra vinden på kinden. Derfor går man ikke heller hjem fra en behandling med smerter, men derimot føler man seg som ett både nytt og enda mer frisk menneske etter den første behandlingen. Den varer under en time.

Her på siden kan du lese mer om hvor i landet der finnes mulighet for att få den populære oppstrammende oksygenbehandling. Les om Oksygenbehandling hos Differenz på Vesterbro.