Permanent make up

Permanent make up

Er tiden for knapp til å legge den perfekte makeup hver morgen, eller ønsker du blott å ha det som en fast del av utseendet ditt, da er permanent makeup kanskje noe for deg!
Her på siden kan du lese mer om hva det finnes av muligheter rundt i landet.

Det kan være en kant rundt om leppene, der kan gi utseendet av ekstra fyldige lepper. Du kan bli fri fra konstant å ramme øyet ditt inn med eyeliner eller markere øyenbrynene dine hver eneste dag. Man kan for eksempel få gjort en tatovering under brynene, så de daglig er markert. Man kan også få tatoveringen i en spesiell form som gir ett visuelt løft til øyenbrynene. Den permanente make uppen gir et naturlig utseende, da det ikke legges fete streker, men i stedet for tynne streker i nøytrale farger der passer til huden din. Det gir samme effekt som når du tegner opp brynene dine med vanlig make up-pensel.

Permanent make up er en type tatovering, men den blir ikke lagt så dypt i huden som en riktik tatovring. Til en vanlig tatovering legger man fargen 0,5mm under hudens overflate, men til permanent make up nøyes man med att legge den i en dybde på 0,2mm.
Dette spiller ingen rolle for holdbarheten av den permanente make up, men hvor en riktig tatovering varer hele livet, vil den permanente make up langsomt miste fargen og omtrent etter 5 år vil den være helt bort. Ettersom att det er ett inngrep som vil eksistere i flere år er det veldig viktig att man tenker seg nøye om innen man endrer utseendet sitt med den holdbare sminke. Klinikkene er særdeles oppmerksomme på att det er tale om en langvarig endring. Derfor starter permanent make up typisk med en samtale mellom klinikk og kunde om hva man ønsker endret og hvorfor. Etter samtalen vil endringen bli tegnet på, så man kan se resultatet innen det egentlige inngrep. Klinikkene er veldig presise og påpasselige når de skal tegne opp resultatet, for det er viktig att begge er 100 prosent fornøyd med den endring man kanskje skal utføre.pt n

Ettersom det er tale om en light utgave av en tatovering er behandlingen naturligvis forbunnet med en litt smerte. Huden kan også være litt hevet, rød og irritert de første dagene etter behandlingen. Behandlingen er da ikke så smertefull som hvis det var en riktik tatovering, da man ikke stikker så dypt ned i huden. Dessuten blir huden bedøvet med smertelindrende krem innen begynnelsen, så det skal bli så smertefritt som mulig.

Klikk inn på siden og les mer om hva de ulike klinikker i landet tilbyr innfor permanent make up.