slankebehandling

Er slankebehandlinger noe for deg?

Er magen blitt lite for stor? Strammer jeansene for mye på bena og rumpa? Eller er overarmene ikke lengre så feminine mer? Så er det hjelp å få med en slankebehandling. Her på siden kan du lese mye mer om de mange muligheter, du finner rundt på klinikker i hele landet.

Uansett om det er kroppen som trenger til å bli strammet opp lite, livvidden der skal kortes lite ned eller cellulittene der skal dempes, så finnes der mange muligheter uten att du trenger legge deg under kniven og få kirurgisk inngrep. Nei, etter hvert har teknologien funnet redskaper der kan hjelpe slankekuren på rett vei ved hjelp av mer naturlige og overfladiske behandlinger. For eksempel finnes en behandling der man får på seg ett belte med elektroder rundt om magen sin, og gjennom små stødd styrkes musklene og setter fart på blodsirkulasjonen. Til med brenner du også kalorier under prosessen. Beltet skal brukes sammen med vanlig trening, for da settes forbrenningen enda mer opp og det synlige resultatet skjer mye raskere. De små stødd får hele tiden musklene til å trekke seg sammen, og det er dette som gir den gode effekten. Selv om det kan kanskje kan høres ut litt heftig att kroppen blir utsatt for stødd, så er det i virkeligheten mer korrekt å kalle det for små vibrasjoner, som du og kroppen fort venner seg til. Derfor er denne behandlingen verken smertefull eller farlig. Man skal da kontakte doktoren sin om man har problemer med hjertet innen man begynner på behandlingen med elektroder.

Infrarødt lys kan også hjelpe deg på vei mot den slanke figur. Etter att bli smurt inn i spesielle kremer med innhold av naturprodukter som for eksempel mango og ingefær blir man pakket inn og hele kroppen blir utsatt for infrarødt lys. Det strammer opp huden og demper cellulitten og fettdepoter.

Ordet ultralyd er ofte koblet sammen med graviditet og barnefødsler. Men det kan også brukes til å redusere vekten din. Først smøres kroppen inn i en gel, og etterpå påvirkes kroppen med ultralyd på det område der man ønsker at endre størrelsen lite. Det påvirker kroppen så att fettcellenes membran brytes og deretter forsvinner de ut av kroppen på naturlig vis. Det kan både ta bort cellulitten og redusere fettet i kroppen.

Selvfølgelig finnes der også ulike typer av dietter, hvor tradisjonelle slankekurer mikses sammen med ulike slankemidler.

Her på siden kan du lese mer om, hva utvalgte klinikker kan tilby innfor slankebehandlinger og hvordan du best kan få satt i gang din reise mot en mindre figur.