Brugernes vurdering

Artesia Spa Majorstuen

Artesia Spa Majorstuen

Majorstuveien 36
0367 Oslo

Artesia Spa Majorstuen

Alle trenger litt ekstra pleie iblant. I en stressende og travel hverdag er det viktig å ta vare på seg selv og sette av tid til velvære. Man trenger trening, hudpleie og avslapning for kroppen.

Ved å trene og ta seg tid til å la kroppen hvile ved hjelp av deilige spabehandlinger vil man føle at man får mer overskudd og man blir bedre rustet for hverdagens utfordringer.

På Artesia Spa Majorstuen finner man alt man trenger for å føle seg litt bedre. I behagelige omgivelser har man muligheten til å både trene, pleie kroppen og gjøre seg ekstra fin ved å få hjelp til å fikse både vipper og bryn.

Det er lite som føles bedre enn en god treningsøkt, for deretter å gå rett til kroppsmassasjen og ansiktbehandlingen. Her har man alle fasiliteter man trenger for å føle seg vel, slik at man litt enklere glir gjennom hverdagen.

Man kan velge selv om man ønsker å ta seg litt velfortjent alenetid, eller om man ønsker å dele denne fantastiske opplevelsen med noen man er glad i. Artesia Spa tilbyr både timer for enkeltpersoner, og massasjebehandlinger for to, slik at man kan ligge i samme rom og kjenne på den behagelige energien og aromaen som strømmer gjennom kroppen.

Det kan jo hende du ønsker å gjøre noen som står deg nær litt ekstra glad? Man kan da også kjøpe gavekort på en enkeltbehandling eller overraske noen med for eksempel en romantisk aften.

Alle fortjener litt hverdagsluksus, samtidig som dette også er noe alle trenger en gang iblant. Å gi seg selv en liten energiboost bør man unne seg.

Artesia Spa Majorstuen tilbyr et bredt utvalg av gruppetimer for trening og spabehandlinger av forskjellige slag. Enten du har behov for fotpleie eller føler deg øm og stiv, vil du finne den behandlingen nettopp du trenger for din kropp.

Man har også muligheten til å gjøre seg sommerklar ved å fjerne hår med voksbehandling. Dette er absolutt et spa hvor man får alt på ett sted, slik at man kan ta en full behandling og make-over av seg selv.

Iblant har man behov for å gjøre seg ekstra fin, og på Artesia Spa Majorstuen har du muligheten til å gjøre nettopp dette. Bestill en deilig behandling i dag og føl deg litt bedre i hverdagen du og.

Anmeld Artesia Spa Majorstuen

Find vej til Artesia Spa Majorstuen

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED